Viatonica – Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă

Viatonica - Verificăm dacă este în valoare de cumpărare acest produs? Și cât costă
[Total:    Average: /5]

, Puțini oameni pot sta să se uite la picioarele mele acoperite cu varice. Aveti nevoie de ceva de făcut! Picioare rănit, aspect umflat și extrem de urât. Soluția la această problemă este ușor de găsit pe Internet. Aici de vânzare este plin de unguente si creme promițătoare pentru a

scăpa de varice o dată pentru totdeauna. Un

astfel de instrument se numește “via tonic”.

Crema pentru picioare din varice Viatonica

„Viatonica“ este o crema de varice, care este proiectat pentru vindecare completa a acestei boli. Efectele menționate:

 • Elimină cauzele venelor varicoase. (Ceea ce este – nu este specificat)
 • Ameliorează dureri de picioare și umflarea.
 • Reduce ochiurile venoasă.

Se presupune că locuitorii din partea asiatică a Europei nu va suferi de varice, deoarece acestea folosesc plante aromatice locale. Producătorii de „Viatonica“ a adunat aceste plante și pentru a crea un produs cosmetic pentru picioare, probabil pentru a scapa de varice ale membrelor inferioare, timp de 3 săptămâni.

Avantajele fondurilor:

 • ameliorează varicele completă;
 • efect rapid;
 • nu conține antibiotice (un avantaj ciudat, deoarece medicamentele antibacteriene nu sunt atribuite pentru varice);
 • tratament fără bisturiu;
 • preț scăzut.

Formula cu cristale lichide din plante elimină rapid simptomele varicelor, ameliorează persoana de crampe, reduce umflarea, previne formarea cheagurilor de sânge.

Instrucțiuni de utilizare Viatonica

Cream „Viatonica“ se aplică la zonele cu probleme ale picioarelor în cazul în care aveți vene varicoase. Acest lucru ar trebui să fie făcut de 2 ori pe zi. Primele rezultate veți observa în prima săptămână. Varicele peste tot in 2 saptamani.

Compoziția Viatonica

In “via Tonic” conține un unic complex Plantafluid BC, care constă din 25 de extracte din plante. Efectul principal este realizat din cauza rutina, care este inclus în compoziția lor. Rutina însuși asupra venelor nu este afectată. Dar derivatul său – Troxerutin – reduce sânge svorachivanie și îmbunătățește starea de capilare

.

Aceste informații oferă multă hrană pentru gândire. Așa că vreau să întreb producătorii:

1. Dacă avem nevoie de Troxerutin,

ce propuneți să fie tratate cu rutin? Faptul că acesta este obținut prin sinteză nu Troxerutin sugerează că rutin se va dovedi a fi la fel de utile pentru vase.

2. Ce face varice? Este minunat că rutin sau Troxerutin îmbunătățește starea capilarelor și inferioare svorachivanie de sânge. Dar, în cazul în care este eliminarea promisă a cauzelor venelor varicoase și vindecarea completă a bolii?

3. În cazul în care toate inovațiile și unicitatea cremei „Viatonica“ se reduce la faptul că acesta conține rutin sau Troxerutin de ce costă …? Pentru că în orice Troxerutin crema farmacie poate fi cumparat pentru 50 de ruble!

Componentele complexului Plantafluid BC, care sunt surse de rutin:

 • Sagan-dayli;
 • Beljanski Highlander;

 • ulei de palmier roșu;
 • castană;
 • rehaklinik Mongolian;
 • ruscus;
 • struguri de ceară;
 • extract de salcie.

Ce pot să spun pentru această compoziție? Nimic, din cauza concentrației de substanțe nu este cunoscută. Dar, presupunând că acestea sunt suficiente, este de așteptat, un efect venotonic moderat al extractului de castane, precum și un analgezic și efectul antiplachetar (antitrombotic) datorita extractului de scoarta de salcie.

Opinia medicului Viatonica

Cream „Viatonica“ nu acționează așa cum este descris în publicitate. Care este efectul real, poate fi obținut din utilizarea fondurilor? Acesta va fi mai mult decât moderată. Cel mai bun vei primi:

 • reducere pe termen scurt a simptomelor varicelor;
 • scăderea umflarea țesuturilor la sfârșitul zilei;
 • reducerea durerii.

creme cosmetice, de obicei, se dezvoltă rapid, dar efectul lor mai mult decât moderată. Multi pacienti observa o absenta completa a rezultatelor pozitive ale terapiei. Alții primesc efect simptomatic. Cu toate acestea, nici „Viatonica“, sau orice altă

acțiune locală, inclusiv medicamente de la farmacie, nu afectează fluxul venelor varicoase și a ratei sale de progresie. Și cu atât mai mult nu sunt în măsură să conducă la regresia manifestărilor clinice și eliminarea ochiurile venoasă.

Nu toate informațiile de pe site-ul oficial „Viatonica“ adevărat. Unele informații incorecte. De exemplu:

1. Complicațiile venelor varicoase ale picioarelor pot deveni hemoroizi, varice ale pelvisului și ale esofagului. Nu e adevărat. În cazul în care o persoană este predispus genetic la varice, urmate de varice ale membrelor inferioare într-adevăr el poate să apară hemoroizi. Dar acest lucru nu înseamnă că dacă pui niște cremă de picior, acest lucru va împiedica vasodilatația în alte zone ale corpului. Și varice esofagiene în lista la toate exagerată. Nu este atât de mult o boala independent ca o complicație a bolii hepatice (de exemplu ciroza).

2. „Viatonica“ elimina cauzele venelor varicoase ale picioarelor. Cum este posibil? Cauzele venelor varicoase ale extremitatilor inferioare este ereditatea, munca sedentar, obezitatea, sarcina. Care dintre aceste motive pot elimina crema cosmetice? Fix genele tale? Pentru a face o schimbare de cariera? Reducerea greutății corporale? Pentru a termina sarcina?

3. „Viatonica“ poate vindeca complet venele

varicoase timp de 3 saptamani, deoarece este singura alternativă la intervenția chirurgicală.

De fapt, nici o crema cosmetice sau medicamente acțiunii locale nu poate fi o alternativă chiar a lua pastile, să nu mai vorbim de o intervenție chirurgicală. Cura varicelor este complet imposibil si cu ajutorul chirurgiei. Tot ce se poate face de către un chirurg pentru a elimina venelor varicoase. Dar acest lucru nu garantează că boala nu va duce la extinderea altor nave ale extremităților inferioare în anii următori.

Price Viatonica

“prin Tonic” este …. Acest preț umflat. De obicei, medicamentele într-o farmacie pentru tratamentul varicelor ale aceluiași volum (50 ml) sunt mai ieftine. De exemplu, Troxerutin (40 g) producția internă cu concentrația de substanță activă de 2% costurile doar 50-60 ruble.

Aproximativ aceleași prețuri sunt cremele cosmetice de varice, care este plin de farmacii. Cele mai multe dintre ele sunt similare în compoziție cu „prin intermediul Tonic“. Prețul lor rareori ajunge chiar si …. Motivul este că majoritatea producătorilor de produse cosmetice pentru tratamentul simptomatic al venelor varicoase nu promite o vindecare completă a bolii timp de 3 săptămâni.

În cazul în care pentru a cumpăra Viatonica?

„Viatonica“ farmacia nu poate cumpăra. Acest instrument a vândut numai pe site-ul oficial: viatonica-cremă . Pe de o parte, acest lucru creează unele inconveniente: element nevoie pentru a comanda on-line și așteptați pentru livrare. Pe de altă parte, practic a eliminat riscul de a rula într-un fals, ceea ce este un avantaj. Pentru a comanda crema „Viatonica“ lăsați datele de contact – le scrie în formă de feedback. Apoi, vorbesc cu consultantul și confirmați comanda.

Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.