Silane Guard – sticlă lichidă, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum,

[Total:    Average: /5]

Este o compoziție specială de lustruire cu efect de

Aflați mai multe pe site-ul oficial

sticlă lichid, care acoperă părți ale caroseriei. Silan lichid Willson Garda de sticlă fabricat de o companie japoneză Willson. Instrumentul vă permite să creați un efect hidrofug și protejează vopseaua de zgârieturi minore și deteriorări mecanice și de reactivi agresivi în timpul iernii.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Tehnologia inovatoare a contribuit la crearea de substanță cu un singur component ușor de utilizat. Opinii privind lichid Silan Willson Garda de sticlă vă permit să judece popularitatea sa în rândul consumatorilor.

O trecere în revistă a fondurilor competitive Silan Garda

Pentru a asigura proprietățile de protecție ale corpului, mulți proprietari de automobile folosesc unelte speciale. Acestea includ polishes și ceruri. Toate aceste substanțe au ca efect: Da, masina este lucios, iar corpul are un strat protector, dar principalul dezavantaj este concizia acestei proprietăți. Acești compuși sunt spălate la primele vehicule de spălare. Rezistența stratului protector creat prin astfel de mijloace este foarte mică, astfel încât putem spune că acestea au un efect decorativ și proprietăți protectoare ale condițional lor.

Innovation al producătorului japonez utilizează silonovoy baza pentru crearea de lichid de sticlă. Această substanță garantează protecția suprafețelor corpului pentru un an întreg. Datorită compoziției auto va avea un excelent aspect suprafață lucioasă și o bună protecție împotriva mediului agresiv pentru o lungă perioadă de timp. Acest strat nu se va spăla în timpul mașinii de spălat manuală sau mecanică, și o probabilitate mai mare de a preveni agenți de curățare pentru a distruge materialele de acoperire ale corpului.

Datorită bună corelare de preț și calitate Silan Willson Guard va apela la proprietarii de automobile. Înainte de a cumpăra un vehicul, trebuie să verificați integritatea vânzătorului, nu pentru a cumpăra un fals. Compania noastra garanteaza calitatea înaltă a mărfurilor vândute.

Metoda de aplicare silanic Willson Guard

Aflați mai multe pe site-ul oficial

substanță aplicat pe suprafața mașinii, aceasta trebuie să se facă în cutie, protejat de razele directe ale soarelui și de praf. Nu puteți utiliza compoziția la temperatura ambiantă sub zero. Noua Willson Silan Guard înainte de aplicație necesită testare pentru această soluție se aplică pe o suprafață mică a corpului. Vă rugăm să rețineți că utilizarea substanței nu este peste tot.

Pentru a pus nu pe astfel de detalii ale masinii:

Când obtinerea de finantare pentru aceste piese auto trebuie să le ștergeți cu o cârpă umedă. În cazul în care substanța se pune pe haine, clătiți cu apă.

Caracteristica aplicației este că, după aplicarea Wilson trebuie să efectueze rapid polizarea. Nu utilizați polonez cu efect de sticlă lichid este posibilă numai într-o cameră care este bine ventilat. Păstrați în clar Silan Willson Garda imposibilă: deschiderea unei sticle, trebuie să-l utilizați imediat

.

setul include un instrument de Silan Guard Willson, aplicator special burete

și o cârpă de curățare pentru a șterge. Aplicarea substanței, este necesară pentru a proteja mâinile cu mănuși din latex. Componenta principală în compoziție este un silan, acesta nu poate fi mâncat, ar trebui să fie ținute departe de foc la îndemâna copiilor. Dacă din întâmplare substanța ajunge pe pielea feței sau ochilor, ar trebui să clătiți cu apă timp de 15 minute.

Înainte de a aplica substanța trebuie să se spele și usuce mașina. Apoi, ar trebui să fie tratate cu un degresant pentru toate părțile corpului, apoi se aplică Silan și Garda de pânză raspolirovat. Lăsați mașina timp de 8 ore pentru a consolida efectul. Instructiuni detailate de folosire se află în ambalaj.

Păstrați recipientul trebuie să fie la o temperatură de până la 40 de grade. Este imposibil de a preveni înghețarea și depozitarea la temperaturi sub zero grade. A se proteja de ambalaj de contact lumina soarelui. utilizarea pe termen lung a produsului este de 5 ani de la data fabricației.

Beneficiile sticla lichid silanic Guard

Instrumentul este ușor de aplicat și economic. După ce ștergeți se pare un rezultat excelent, care nu este diferit de produsele scumpe.

Corpul masinii va avea într-adevăr un luciu excelent pentru întregul an. În plus, în funcție de mulți experți, instrumentul garantează proprietăți repulsive apei datorită filmului organic, care apare la suprafață. Mașină pentru o lungă perioadă de timp va fi protejat de efectele agresive ale intemperiilor și vor rămâne clar.

Principalele avantaje ale Silan Willson Guard includ: EM>

  • asigură efectul, ceea ce garantează rezistența la umiditate;
  • procesare poate fi orice mașină dimensiune;
  • aplicarea ușoară a compoziției permite să producă toate lucrările pentru o perioadă scurtă de timp;
  • datorită tehnologiei speciale, produsul poate fi aplicat în mai multe straturi;
  • grosimea stratului de ceară depășește de mai multe ori;
  • de durată lungă de procesare automată.

achiziționarea de Willson Silan Guard

Aflați mai multe pe site-ul oficial

pentru a cumpara sticla lichid pentru masina de pe site-ul nostru. managerii companiei vor răspunde la toate întrebările și consiliere cu privire la aplicarea. Prețul produsului este cel mai bun din regiune. Puteți comanda o livrare de bunuri de firma de curierat sau de transport. Plata se face in orice mod convenabil pentru client. – poate fi în numerar sau prin transfer bancar, precum și card de plastic Banca

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Site-ul oficial prezintă o descriere detaliată a produselor, care vor oferi răspunsuri la toate întrebările și corect ridica un instrument necesar. Dacă nu știi de unde să cumpere sticla lichid auto Willson, comanda un produs de la noi și sunt garantate să fie mulțumit cu achiziția.

Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.