Realquit – opinii, preț, în cazul în care să cumpere, originală, sau este în valoare de ea?

[Total:    Average: /5]

;

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Setul standard include două biomagnet Realquit și instrucțiunile

Aflați mai multe pe site-ul oficial

de utilizare. Mecanismul biomagnetic următoarele:. Biomagnify fixat pe partea exterioară a urechii, la punct, care controlează tracțiunea corpului la fumat

Dispozitivul are, de asemenea, un impact rapid asupra dependenței de nicotină existente (cum ar fi principiul acupunctura). Dat fiind faptul că calitatea acoperirii folosite de 24 de carate de metale prețioase, biomagnify lipsit de posibilitatea de a provoca o reacție alergică, vorbind ghid natural.

DE UTILIZARE Realquit

Realquit este ușor de utilizat, spre deosebire de alte metode de rezistență la dependența de nicotină.

Tot ce trebuie să faceți este:

 1. Pentru a pune biomagnify pe vârful degetelor.
 2. Aflați mai multe pe site-ul oficial

 3. Biomagnet loc mai mici pe partea exterioară a urechii.
 4. Biomagnet mai mare pentru a plasa pe spatele urechii.
 5. OL>

  Datorită proprietăților naturale, Realquit atașat ferm și nu poate cădea. Uzura nu este o zi plină, și aproximativ 3-4 ore pe zi.

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  DESCRIEREA DETALIATA A CREAREA Realquit

  Înainte de Realquit a câștigat încrederea a milioane de oameni deja foști fumători din întreaga lume, produsul a fost cercetat cu atenție, iar pe de ani de dezvoltare a petrecut.

  Astăzi Realquit are protecție sub forma unui brevet mondial, ca o tehnologie unică.

  examinări independente multiple și testele au confirmat că Realquit este un dispozitiv medical high-tech, care este eficient împotriva fumatului.

  elementele fundamentale ale TEHNOLOGIEI Realquit
  în 50-e de ani ai secolului trecut, un medic și om de știință francez Paul nogie a făcut o descoperire strălucitoare, numită „auriculoterapie“, care au stat la baza funcționării dispozitivului Realquit.

  Însăși esența auriculară este că forma urechii corespunde unui embrion uman într-o poziție răsturnată. Fiecare parte specifică a urechii are o legătură cu o anumită parte a corpului. În plus nogie constatat ca semnalele de durere în orice parte a corpului poate fi îndepărtată prin masaj, moxibustion, acupunctura sau stimulare electrica a anumitor zone ale urechii.

  Auriculoterapia este larg răspândită în medicina chineză ca fiind una dintre cele mai eficiente mijloace de combatere a durerii, a dependenței chimice și pentru tratamentul tulburărilor somatice.

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  Anul 1997 a fost semnificativă pentru auriculoterapie, deoarece a primit aprobarea oficială pentru a fi utilizate în instituțiile medicale din Statele Unite. Și astăzi zeci de mii de centre de reabilitare americane din programul de tratament adauga terapia auriculară. Meritul dezvoltatorii Realquit este că acum toată lumea își poate permite terapia de acest tip, a scăpa de dependența de nicotină, fără ajutorul de străini, droguri și instituții.

  ;

  Recenzii despre Realquit împotriva fumatului

  Opinii privind RealquitEDGAR, În termen de un an și jumătate, am pierdut o grămadă de bani pe o varietate de mestecat, pastile, e-țigări și alte prostii. Rezultatul – câteva săptămâni renunțe, și apoi a început tabachit. Realquit-meu tata mi-a dat. Efectul am simtit pe a 3-a zi, iar de atunci iesi treptat. Acum mă simt mirosurile și gusturile, să respire mai ușor, și

  cel mai important, acele sute de … pe care le petrec la țigări, am acum cheltui pe lucruri mai plăcute!

  MARINA, Din moment ce liceu am o dependență, în mod constant încearcă să renunțe la fumat – nu este suficient de voință care este frustrat de peste si peste din nou … C Realquit introdus pentru mine de prietenul în trecut, de asemenea, un fumător înrăit. Unul vine la mine și spune: „! Am renuntat la fumat“. Și-a spus cum … timp de șase luni, nu fumez, mă simt o sută)) Va multumesc foarte mult !!!

  Aflați mai multe pe site-ul oficial

  JULIA, am vrut mult timp să renunțe, dar a fost foarte frică pentru a obține o mai bună. Magnet Realquit imediat am observat că garantează eliberarea de dependență, fără riscul de creștere în greutate.
  Acum a fost de 3 luni, pofta de țigări, ca și cum am fost niciodată! Figura, păr, unghii – totul este în ordine! Sunt fericit!

Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.