Fish XXL – opinii, comentarii, pret,

[Total:    Average: /5]

Foarte des pescarii încearcă să trișeze pentru a crește

Aflați mai multe pe site-ul oficial

dvs. de captură. Dar, uneori, aceste trucuri sunt ilegale. Dar acum nu trebuie să se gândească la modul în care rămase în urmă turnare net cu mâinile lor sau de modul în care pește XXL este folosit pentru pescuit.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Site-ul oficial

Există un instrument universal, care poate crește captura în câteva ori. – acest activator musca Fish XXL, realizat sub forma unui spray și este mare pentru pescuit de iarna si vara

Cum de pește XXL?

Principiul de funcționare diferă puțin de unelte similare, cum ar fi activator musca Fish XXL are principiu similar de funcționare. Dar nu toate atât de asemănătoare și transparente, activatorul musca Fish XXL are unele caracteristici care afectează intensitatea mușca.

Principalul lucru pe care trebuie să ofere activator – pentru a îmbunătăți foamea peștelui. Și XXL se descurcă cu ea. efecte puternice în mod deosebit sunt evidente la persoanele mari de pește. Acest lucru a fost observat de către pescarii cu experiență.

Scopul principal al leziunilor sunt caracteristici fiziologice ale creaturi subacvatice. Interacțiunea activatorului forțează peștele să se apropie momeala. Ea o face instinctiv, deci cu nici o altă alegere, ea nu are.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Peștii sunt atrase în mod direct la locul de aruncare activator în apă de la distanțe mari, datorită influenței sale asupra receptorilor de feromoni. Și după aducerea apetitul ei a crescut dramatic, iar ea își găsește nici o altă alternativă decât să mănânce momeala.

După cum toată lumea știa deja – principalul ingredient de lucru al activatorului sunt sintetizate feromoni. Aceste substanțe au fost retrase ca urmare a activității comune a oamenilor de știință și personalul din întreaga divizie a testului pescarilor.

Instrucțiuni de utilizare Fish XXL

Trigger de pește mușcătură XXL vă permite să utilizați în combinație cu ele o varietate de momeală. Totul depinde de preferință de pește într-un anumit iaz, precum și de tipul acesteia. La urma urmei, momeală pentru a prinde pește de pradă sunt oarecum diferite de sfaturi pentru pescuit pe un creaturi subacvatice pașnice.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Este important să se înțeleagă că mușcătura activator nu este o baghetă magică și pește pe margine cârlig gol nu va. Este important de a alege echipamentul potrivit, alege un loc potrivit pentru pescuit și apoi se adaugă un activator de pulverizare de pește XXL și bucurați-vă de procesul de pescuit.

Atunci când pescuitul de pește liniștit

Pescuit pește pașnic utilizat în mod obișnuit momeală. Adăugarea de activator în momeala nu este obligatorie, dar pentru a preveni procesul de pescuit nu ar trebui. Dar să se ocupe de momeala necesară.

Pentru a procesa atașarea în felul următor:

 1. Pune momeala ales pe cârlig.
 2. ridica un spray cu succesorul și îndepărtați capacul.
 3. Splash momeală de 2-4 ori (numărul de doze depinde de activitatea peștelui, mai mică, cu atât mai mare trebuie

  să fie doza).

 4. După prinderea 2-3 pește repeta procesul.
 5. OL>

  Pentru pescuit pe XXL Rapitorul

  prinderea peștelui răpitor se poate face în mai multe moduri: turnare și trolling. Procesul de manipulare momeala sunt identice pentru ambele metode. Așa cum nu este folosit momeala pe o excursie de pescuit, trebuie doar să se ocupe de momeala (lingura, Wobbler sau pește de silicon).

  Prelucrarea nada se face în câțiva pași simpli:

  1. Într-o mână trebuie să ia momeala.
  2. mâna a doua aranja spray-ul poate și îndepărtați capacul de protecție.
  3. Necesitatea de a stropi momeala de la 5 până la 8 ori. În funcție de activitatea de prădători din iaz.
  4. Se repetă procedeul după capturarea fiecărui pește.
  5. OL>

   Compoziția activatorului mușca Fish XXL

   Aflați mai multe pe site-ul oficial

   Datorită substanțelor unice care sunt prezente în activatorul musca Fish XXL a fost foarte eficient. Mulți pescari încercarea de a face acest lucru activator cu mâinile lor, dar chiar și cu toate componentele să ghicească doza este foarte dificil, de aceea este mai bine să cumpere pește XXL.

   Principalele componente ale activatorului:

  ulei
 • De cânepă este un atractant bine cunoscut pentru multe specii de pești. Ea are o cantitate mare de proteine ​​și grăsimi. Un miros puternic al acestui ulei este capabil de a atrage de pește de la distanțe mari.
 • Kaffir de var nu este considerat a fi mai puțin substanță aromatică, doar un număr mic de pescari folosi ca atractant. Frunzele acestei plante au un miros foarte puternic, care poate atrage crap, babușcă, plătică, lin și crap.
 • Elephant usturoi, care este inclus cu activatorul are un miros asemănător cu un amestec de ceapă și usturoi. Utilizarea unor astfel de substanțe permite obținerea aromei, care afectează peștele răpitor musca.
 • proteină Squid este un nutrient cu un conținut ridicat de aminoacizi si proteine. Această componentă contribuie, de asemenea, la trezirea apetitului de pești răpitori, indivizi deosebit de mari.
 • feromoni Sintetizat. Obiectivul principal al componentei este stimularea suplimentară a apetitului de pește la nivel instinctivă.
 • Aflați mai multe pe site-ul oficial

După cum puteți vedea, compoziția activatorul este relativ universal, iar fiecare componentă este responsabilă pentru atragerea anumitor tipuri de pești. efect deosebit de puternic asupra animalelor mari, deoarece instinctele au fost mai pronunțate.

Avantajele activator de pulverizare

Mulți pescari se întreabă, de ce nu pentru a alege activatorul mușca Dry Blooder și merită să cumpere pește XXL. Este foarte simplu. Acțiunea de activator testat de pescarii din toată Europa, timp de 6 ani și pescarii interne pentru aproximativ un an.

Aflați mai multe pe site-ul oficial

Principalele avantaje ale produsului sunt următoarele:

 • Expunerea peștilor pentru a conduce instinctiv la un impact puternic, în special pe exemplarele mari. Ca instinctele pește mici sunt slab dezvoltate, iar efectul corespunzător.
 • Testarea apelor diferite pentru o lungă perioadă de timp. Eficacitatea activatorului a fost testat întregul personal al pescarilor în diferite tipuri de corpuri de apă: canale, râuri, golfuri, lacuri și rezervoare. Și în funcție de eficacitatea produsului au fost corectate de oamenii de știință și adus la optimul.
 • Independența de acțiune de sezon. Spray la fel de bun la a ajuta pescarii la pescuit de iarnă și de vară. De asemenea, un recipient convenabil vă permite să aplicați momeala în frig și cald.
 • ușurința de utilizare. Pescarul nu va trebui să deranjeze cu oale și tigăi în bucătărie și să cumpere componente scumpe pentru momeală. Tot ce va trebui să cumpere activatorul musca de pește XXL și pune-l în sac.
 • Perioada de recuperare este foarte rapid. Datorită faptului că prețul activatorul este foarte scăzută, iar efectul este mare, ai recupera după câteva călătorii la iaz.

Nu este toate avantajele despre care puteți vorbi. Dupa ce a citit comentarii de pescari, observați că fiecare dintre ei observă indicatori diferiți. Acest lucru duce la o singură concluzie – momeala nu este o altă farsă sau înșelătorie, într-adevăr funcționează, doar toate diferite

.

Comentarii reale de & nbsp; Fish XXL

Fericit și pescarii aflați în dificultate lăsați feedback despre produs aplicat pe sute de forumuri și bloguri. Puteți da, de asemenea, opinia ta în comentarii, și totuși vă va oferi câteva comentarii populare și reale de la rețea.

Vladimir
fost în căutarea în cazul în care pentru a cumpăra acest produs la Moscova, până când ați dat pe site oficial. Am comandat toate au venit, și apoi a plătit. Achiziționarea mai mult decât mulțumit. Comanda pentru a cincea oară și intenționează să continue pescuitul cu acest spray.Vladislav de la Minsk scrie:
Baieti, acest lucru este într-adevăr lucruri interesante. După ce soția mi-a dat o cutie de activator pentru ziua de nastere eu nu vin acasă fără pește. Nu-i plăcea că a făcut un astfel de cadou – obosit pentru a curăța fish.Peter de la Sankt Petersburg scrie:
am cumpărat această momeală, a mers la iaz în speranța de a prinde un pește, dar efectele speciale nu sunt observate. Cu toate acestea, apoi a mers cu fiul ei la un prădător și am fost uimit de eficienta. Se pare că pentru pescuit. ceva ce nu a prevăzut, dar încă fericit.

În cazul în care pentru a cumpăra activatorul musca de pește XXL

În ultimii ani, mulți pescari se pun această întrebare. Iar răspunsul este previzibil și destul de simplu – cel mai bun loc pentru a cumpara este site-ul oficial

.

Pe site-ul și prețul normal și de livrare către Europa, Ucraina și Belarus. Și, de asemenea, puteți fi 100% sigur că nu cumpara fals. Link-ul către site-ul oficial de mai jos.

Site-ul oficial

Și puteți să completați formularul făcând clic pe link-ul de mai jos. Veți avea nevoie să selectați țara, pentru a face numele și prenumele corect, și numărul de telefon. După introducerea datelor trebuie să aștepte pentru managerul de apel pentru a actualiza datele comenzii -. Aproximativ 10 minute

Pentru a completa chestionarul

Pentru vizitatorii care vin de pe site-ul nostru există un preț special și o reducere frumos. Astfel, puteți economisi și mai mulți bani și bucurați-vă de procesul de pescuit.

Oamenii care se pregătesc pentru pescuitul la copcă au o ocazie unică de a comanda activator mușca Fish XXL pentru pescuit de iarna. Puteți să-l cumpere aici.

Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.